Workshops lingerie


 NIEUW
 
 
 
 Ook in het schooljaar 2019-2020 gaat er een cursus van start wanneer er 4 aanmeldingen zijn.
 
Uitgebreide cursus lingerie 7 zaterdagen 1 keer per maand van 10.00-16.00 uur.
Tijdens deze cursus leer je de patronen op maat tekenen van o.a. b.h. Slip, body, badpak, tankini, hemdje met cup of een model naar wens. De kosten bedragen € 500.00 inclusief koffie/thee/lunch/map met beschrijvingen maar exclusief materiaal.
 
 
 
 
 

De workshops lingerie worden op vrijdagavond gegeven van 19.00-22.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Over het algemeen bestaat een workshop uit 4 of 6 avonden of 2 of 3 dagen. Er wordt begonnen met het basis patroon op eigen maten te tekenen. Daarna wordt het model genaaid.

 

Er zijn ook workshops die maar 2 avonden in beslag nemen.

Bij een aantal workshops, zoals kinderlingerie en herenboxer, wordt uitgegaan van bestaande patronen. Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben in het patroontekenen of het naaien met rekbaar materiaal.

De workshops die worden gegeven zijn onder andere: b.h., b.h. met voorgevormde cup, slip/boxer/stringslip/hipster, corrigerende slip, body, bustier, hemdje met of zonder cup, badpak, bikini, tankini, t-shirt.

Daarnaast zijn er nog diverse vervolg-workshops die alleen kunnen worden gevolgd wanneer één van bovenstaande workshops is gevolgd. Dit zijn onder andere workshops waarbij het basismodel van de b.h. kan worden veranderd naar een ander model of het naaien van een complete lingerieset, zoals een b.h. met slip.
 

Het is de gewoonte dat gedurende de workshops de eigen naaimachine en naaispullen worden gebruikt. Diverse tekenspullen zijn aanwezig.

Materiaal zoals lycra, kant en fournituren zijn via ons te verkrijgen, Ring 1, 4321 AJ Kerkwerve. Ook te bestellen via de mail.
 
 
De kosten voor de workshops lingerie bedragen € 30,00 per avond of € 60,00 per dag (inclusief lunch). Dit is inclusief een map met beschrijvingen en koffie/thee maar exclusief materiaal. In principe gaat een workshop van start als 4 deelnemers zich hebben aangemeld.